Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz alcsa #12 üzenetére

    levesnél tud működni, hogy megfőzöm az alaplét nyesedékkel, mindennel... utána lefejtem kézzel a húst (szálka 99%a kikerül) majd összeturmixolom teljesen simára, hogy az esetleges maradék szálka is eltűnjön és szép sima állagot kapjunk :K halszeletnek meg ha pl harcsát rakok bele, akkor a hús is tuti szálkamentes...

    ...én nem magától a szálkától félek, csak a bíbelődést nem szeretem a levessel... a hekktörzset ezért szeretem sütni, mert annak nagyon könnyen kiismerhető az anatómiája: hasi és háti részen van középen egy sávban apró szálka (ezt a részt nem eszem meg), a többi meg a gerinc mellett és könnyen lefejthető róla a hús... de ez a szálka szerencsére sima egyenes, nem az a rohadék Y, amivel tele a ponty...

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák