Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Pikari #101284 üzenetére

    Nálam sokáig ment HP 5L nyomtató. igazából bár drágább volt üzemeltetni mint egy mátrixot de kényelmesebb. Aztán az HP 1100-as volt ilyen még, ahhoz driver is van talán még win11-re is. (10-esre biztosan)
    Amúgy már egy modern HP 2055DN nyomtatóm van még és a cégnél egy is ami igazán régi. Nem tudom pontosan mikori, az otthoni az 2009-ben lett selejtezve, 200k oldal van benne, még biztos elmegy valamennyit. Az az előnye hogy hulladékpapírra is tud nyomtatni azaz gyűröttre, használtra, lukasra, más más vastagságúra míg a modernebb kisnyomtatók elakadnak addig ez működik. Nyilván néha ki kell fújatni levegővel mert sok szemetet összeszed.
    A cégnél már nagyrészt áttértünk tartályos nyomtatókra (Epson), ezek bár olcsón üzemeltethetők (lézerhez képest) azért kell velük foglalkozni. Legutóbb egy év pár nap után megállt az egyik, szerencsére csak el volt koszolódva mert persze garancia pont lejárt de meg tudtam csinálni (L6260). Most is itt van elöttem egy L355 amit meg kellene csinálni (fekete fej döglött) meg egy L382-es is aminek isten tudja mi a baja. Szóval ezek már nem mennek el 10+ évet, jó ha 5+ évet bírnak ilyen 50-100k nyomtattal. Fail..

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák