Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz cidalain #103994 üzenetére

    Nem tudom, nem az én érdeklődési köröm ezek, csak a posztokat láttam ahol többen is háborogtak érte.
    Hozzátenném, hogy ilyen posztoknak soha nem hiszek el semmit, egyszerűen olyan magas a kamuszázalékuk meg a részrehajlásuk. A fesztiválkártya jó ötlet, bár nem írták sehol lett volna, de ez se jelent semmit, mert lehet hogy volt.

    Manapság tele van minden kamucikkel meg kamuposzttal, vagy ha nem is kamu de masszívan egyoldalú, nagyon vigyázni kell már a kommentekre is, mert nagyon szépen és kényelmesen hangzik mikor valaki leírja, hogy az nemúgyvanám, és tereli az ember gondolatait, de jellemzően ott sem szokott igazság lenni. Egy 20 éves élettapasztalan hülyeségeit könnyű kiszűrni, de vannak azért nehezebb diók is amik sokszor engem is megfognak.

    Pl. nemrég építettem teraszt, a fél világ fórumát fellapoztam, hogy mi mekkora legyen, mekkora távot lehet áthidalni milyen terhelhetőséggel, mekkora csavarokkal, vasalattal, milyenre keverjem a betont, mikor kezdhetem terhelni, a falat mekkora távban fúrhatom a saroktól stb. Ott is aztán minden vadbarom építészmérnöknek meg "én 20 éve ezt csinálom"-nak adta ki magát, akikről lehetett sejteni, hogy max egy fatárolót tákolt össze magának. És voltak ott olyanok akik annyira élethűen elő tudták adni magukat, mintha tényleg ezt csinálná 20 éve, pedig aztán 1-2 apró részletből kiderült mégsem.

    Az meg már alap magyar szokás, hogy két eltérő megoldás közül, hiába jó mindkettő, a másikat el kell nyomni mindenképp!!!négy és rossznak beállítani, nem pedig elismerni egyformán jónak. Pl. a tetőlécezés a polikarbonát alá.
    Vagy a KP helyett kártya. És én is ilyen vagyok, hiszen leszólom a kártyát. :D Legfeljebb nem akkora bunkó vehemenciával, mint az átlag Face vagy Youtube kommenter teszi. :D

    Automata váltósként a legjobb barátom az akkumulátor.

Új hozzászólás Aktív témák