Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz KROK640 #104113 üzenetére

    Ez az állítva fotózás mánia már nagyon rég megy, szerintem emiatt lettek a Tiktok, Short, Face történet képek is állítva kitalálva, alkalmazkodtak az emberi szinthez. Na meg a felhasználási szokásokhoz, az emberek már ezeket az 1 perces videókat sem nézik végig, hanem pörgetik unalmukban ahelyett valami értelemeset csinálnának és a pörgetéshez meg állítva szokták a telót tartani.
    Engem már a netezésben is zavar, mindig fektetem, ráadásul egy csomó oldal, fórummotor állítva lekapcsol funkciókat, hogy elférjen a kijelzőn.

    Én fotóztam régebben hobbiból tök alap szinten saját magamnak, úgyhogy ilyen alapok azért megvannak mikor hogy tartsam a gépet, mi hova kerüljön a fotón, de ezek annyira egyszerű dolgok, hogy alapvetően tudni kéne, a bonyolultabb részét megoldja a telefon amúgy is, nem kell vesződnie se fókuszálással, se expoidővel, se érzékenységgel, meg még az okosfunkciók is szétszépítik neki, tényleg csak a full alapokat kéne tudni, mint a sétáláshoz a jobb és bal lábat felváltva előre rakni. :DDD

    Funkcionális analfabetizmus nem tudni ilyen alap dolgokat, aztán lehet rosszul gondolom, de én normális embernek tényleg csak olyanokat tartok akik ilyenekkel tisztában vannak, mint egy egyszerű kép elkészítése, egy kuplungpedál használata, egy alapvetően biztonságos internetezés (nem a felhasználóneve a jelszó, felismerni a scam maileket), ismerni hogyan viselkednek alapvető dolgok fizikailag, mint a víz, áram, az anyagok öregedése, anyagfáradás, elhasználódás, mi miért történik a világban, tudni helyesen írni, felfogni és elolvasni 2 percnél nagyobb szöveget is stb. Lehet túl nagyok az elvárásaim? Mert már mondták nekem erre, hogy egoista beképzelt pöcs vagyok, pedig szerintem nagyon nem. Ezek olyan egyszerű dolgok, mint levegőt venni és tudni kéne. Persze a szaporodáshoz meg az életben maradáshoz nem kell, így az evolúció ezt díjazza.

    [ Szerkesztve ]

    Megcsinálta! Megcsináltaaa!!! Starship IFT-4 *WD40-es plazmacsúsztatás*

Új hozzászólás Aktív témák