Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz cidalain #104134 üzenetére

    Nagyon sok telónak láttam már a kameráját, és hogy mit csinál, és azt kell mondjam, hogy a szoftveres oldalon rengeteg múlik, és többnyire amelyik a középkategóriában még (kiugróan) gyenge, az fentebb sem lesz érdemben jobb.
    Legjobb fotós telefonnak az Iphone meg a régebbi Windowsos Lumia (630/640, stb) telefonok voltak, de mint írtam a Honor V20 is elég jó.

    Egyébként én eleinte olcsó használt telefonokkal kezdtem, majd szépen óvatosan emelkedtem a használt középatgória felé, míg pár éve vettem egy új középkategóriát, majd pár évre rá egy új flagshipet. Azt kell mondanom, hogy az utolsó két lépcső ég és föld. Ezután szerintem új felső középkategória, vagy új esetleg max alig használt (1 éves mondjuk) flaghsip jöhet szóba, az aktuális anyagi helyzettől függően. Azt vettem észre, hogy megéri. (legalábbis ez a Honor V20 nagyon megérte). 23,5 év alatt nulla telefonomat hagytam/loptak el, egyetlen egynek repesztettem be a kijelzőjét (Nokia 5510), és egyetlen egy ment tönkre hamarabb (Nokia 6300) mint ahogy le akartam váltani. Ellenben nem rossz, ha nem 2-3 évente cserélgetek kényszerből valami addig is kompromisszumos fhost, hanem esetleg hosszabb távon is elmegy, és jó ideig nem kell kompromisszmozni.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák