Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz Alusky #105779 üzenetére

    Ja az vicces. Az óvodát, meg a boltot több utcával arrébb jelölték, beraktam jó helyre, kb másnapra már jó volt (utcaképen is látszik a hely, gondolom emiatt ment flottul)
    A Komcsi Béla, és a Komcsi Lászlóné utcák még mindig ott vannak, hiába lett már átnevezve Nemkomcsi Józsefre, meg Random Virágnévre, azt nem bírja átnevezni, hiába írom (sőt egyszer linkeltem is a helyi települési döntést az átnevezésről). De lehet megpróbálom megint, idén járt itt a kamerás kocsi, lehet már látszik az új táblanév...

    Meg a munkahelyem Kölcsey utcában van. Így simán Feri nélkül a Google Mapsen. A szomszéd településen is van egy, ott rendesen Kölcsey Ferenc utca a neve. Egymáshoz képest 2 km a két utca. Munkahelyitelepülés Kölcsey Ferenc utcára rendszerint a Szomszédtelepülés Kölcsey Ferenc utcára mutat. Mert az utcanév match nagyobb prioritás, mint a Városnév bakker. Írtam nekik, hogy a Munkahelyitelepülés Kölcsey utcának adjanak már egy alternate Kölcsey Ferenc utca nevet, mert ez így tarthatatlan. Hát ezt már 10 éve nem tudom elérni.

    [ Szerkesztve ]

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák