Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    válasz kenwood #106043 üzenetére

    csak válaszolni fogok mert a kérdésfeltevéseid egy nagyon erősen egyoldalú megközelítést sejtetnek:

    - lényegében akármennyire, megvan a szociális védőhálóm (amelynek többi tagja irányában természetesen én is része vagyok) hogy ne kelljen nekem magánban pénzt pakolgatni erre a célra. kb öt darab telefonhívás.

    - miért akarnám gyűjtögetni ezt a listát? ha van valahol valami ami miatt oda akarok utazni akkor odautazom, tökmindegy hogy ez most ötödjére is ugyanaz az ország vagy minden alkalommal másik.

    - ???????????????? kell a f*sznak, csak a meló van vele, gazdálkodni olyan területen meg ahol nem vagy folyamatosan ott nem igazán lehet, szoval ez egy nettó resource drain. ez az én meglátásomban nem a siker hanem a zsákutca, kudarc.

    - jelenleg semmilyen, elvégre azért bedarálni az aktív éveimet hogy majd öregként amikor már sokkal limitáltabbak a lehetőségeim legyen anyagi keretem arra amire nem leszek már képes, ugyancsak f*szságnak tartom. amúgy meg jelenleg két dolgot is pörgetek amit lehet folytatni a sírig megbecsülésben, szóval nekem ez a befektetésem arra a korra amikor már csak teher lennék a társadalom számára ha nem csinálnék folytatólagosan valami építőt :)

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák