Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz koby11h #106543 üzenetére

    Na igen, jogos. Én fizetem a netet (mobil net esetén forgalom után) amit arra használ, hogy a szar érdeketelen hirdeéseid csatornázza be hozzám.
    Plusz ha az ember kiszámolja, akkor nagyon vészes tud lenni összességében is már ez az egész.
    Saját példámból indulva ki : ebben az évben januárban még havi 5500ft volt a netem, majd lett 6500ft, most éppen 13300ftnál tartok. Emellé YT előfizetés is gondolom minimum havi 2000ft. "Bizonyos funkciókra korlátozások vonatkoznak, amelyek eszközönként, a felhasználó földrajzi helyétől és egyéb körülményektől függően változnak. Az ár felhasználónként eltérő lehet. A Google fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa az árat. Ismétlődő számlázás.". Tehát ez azt jelenti, hogy bármikor akár csak nekem(!) is random megemelheti az árat. Majd ezt havonta vonja, ha használom ha nem, amíg le nem mondom.
    Emellé jönnek újabban a híroldalak is, ahol alig tudsz valamit elolvasni tarhálás nélkül. Persze ott is ismétlődő számlázás, egyszer fitesz, onnantól mindig fizetsz, akkor is ha nem is látogatod őket, amíg le nem mondod. Már ha emlékszel még, hogy mit kel llemondani.
    Híroldal, YT, netszámla, spotify, Netflix stb. Simán ki lehet hozni havi 30-40 ezer extra kiadást is ezekből. Amúgy sem értem, hogy a spotify vagy a netflix, hogy virágzik ebben az országban ennyire, mikor van torrent? Mégiscsak van pénze a magyarnak, nekem ne sírjon senki. Aki eddig sírt nekem arról kb mindről bebizonyosodott, hogy havi szinten szabad szemmel látható összegeket hülyeségekre költ el.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák