Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz Yutani #14639 üzenetére

    Biztos vannak ilyenek (felvásárlósok). Pár hónapja adtam el a 660Ti-met. Kb. 40 körül voltak akkor a hirdetések. (+- párezer)
    Az enyém garancia, doboz nélküli volt, de OC-s, (alapból így is vettem itt a ph-n) így számítottam, hogy kevesebbért fogom tudni eladni, mint a dobozos, garanciális példányokat.
    Próbaképp feltettem 40-ért, kicsit áron felül, milyen reakciókat kapok. Kaptam egy 31-es (további válasz nélküli) és egy szimpatikus, beszédes fickótól egy 27ezres ajánlatot. Utóbbi szépen elmesélte, mennyiért mennek ezek a kártyák, stb.stb. ennyiért szokta ezeket venni, stb.stb, szóval ezért ennyi az ajánlat. Szerintem ő lehetett ilyen seftes, jól elbeszélgettünk, de lyukat dumált volna a hasamba. Biztos van, aki eladta volna ennyiért neki, jól csinálta, meg amúgy is tényleg szimpatikus srác volt, csak az árajánlat volt nekem nem kedvező.
    Majd 1 héten belül el is vitték tőlem 37-ért. Ha azt nézem 10e különbség, ennyi különbségért akár már lehet üzletelni.

    Korábbi hsz-ek alapján most biztos vannak a topikban olyanok, akik egyetértenek vele, azt gondolják, tényleg nem ért többet a kártya, de úgy voltam vele, nem érdekel, mennyiért megy nyomott áron az adok-veszek embereknél, nem is lett volna szívem annyiért megválni tőle, és kis türelemért jól sült el a dolog, én is, a vevő is jól jártunk.

    Szerk: Tényleg, a 960-ad elkelt azóta?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák