Új hozzászólás Aktív témák

  • Smiley

    őstag

    válasz kcsa #26753 üzenetére

    Nana, ez a lenyeg! Engem nagyon felb@sz amugy, hogy keptelenek oszinten megirni egy hirdetest egy ocska 30 ezres geprol.

    Azert arra kivancsi lennek, ha egyszer eladnam az en osszekukazott "GAMER PC"-met hanyan jelentkeznenek ra ha tenlyegesen leirnam mirol is van szo, ahogyan szoktam.

    Valahogy igy nezne ki a hirdetes:

    Asrock P35-os lap + kinabol rendelt e5450@3,7GHz + Freezer 7 + 8GB DDR2@900 + Asus 570GTX + 60GB SSD + SB Live + Seasoni tap + 160-as samsung bad sector os hibas 10 eves fos.
    Nem szerettem, ez csak egy eszkoz, amugy is havonta 1-2 alkalommal van idom jatszani vele, de akkor nincs kimelve. A kombinalt fogoval a lapnak a hatuljan veletlenul csinaltam egy 20 centis karcolast (igen a tetejetol az aljaig atloban, amikor lecsuszott az a kib@szott fogo a beleszakadt menetes tavtartorol), igazabol ez esztetikai hiba mert tenyleg nincs semmi baja csak a lakk serult, van hozza sajat magam altal ganyolt BIOS-om, plusz ami benne van alkatresz abbol ki lett csavarva a maximum es csak azert nem megy 4Ghz-n ez a vacak mert nem tudom lehuteni azt a sz@r eszaki hidat normalisan, legalabbis azokkal a cuccokkal amik itthon vannak. Fullban megy rajta a Dirt3 es minimalis kompromisszummal a GTA & Grid autosport kombo... es extrakent ugy nez ki az egesz ahogy ossze van rakva/takolva, mint ha odaokadtam volna egy jot. Csak fektetve lehet hasznalni, mert valami nagyokos az Asus-nal kitalalta hogy milyen jo moka lenne 1 kilos hutot rarakni erre a szerencsetlen kartyara.

    Most erted, en oszinte ember vagyok, es csak ugy adok el valamit ha pontosan leirom mirol is van szo, de normalis ember ezt nem venne meg tolem, szoval ezt soha nem hirdetnem meg... pedig amugy tenyleg fasza kis cucc. ;]

    Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

Új hozzászólás Aktív témák