Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    válasz Kalandor #64013 üzenetére

    Ez nem volt szabályzat része akkor sem, meg most sem, ez csak egy elv, ami mentén döntünk.
    akkor teljesen feleslegesen próbálkozom.

    Rossz így leírni, de kb. igen. A rendszer áldozata vagy. Nem tudom mit csináljak ezzel, mert nem moderálok pofára, vagy törlök minden olyat mint a tiéd vagy marad mind, de nekem nincs időm minden értékelést átnézni meg elbírálgatni hogy akkor ez tényleg jogos volt-e. (És nem hazudott az értékelésben, tehát van alapja) Elaludtál, valaki 3 órát várt rád és nyomott hagyott. Sajnálom.
    de, hazudott az értékelésben, ugyanis a csomagolással sem lehetett baja, de a termék leírásának pontosságával sem, nem emlékszem, milyen pontok voltak még. valaki várt rám háromnegyed órát otthon, oké, akkor adjon negatívat arra, hogy pontatlan voltam (de továbbra is fenntartom, hogy már csak a létrejöttet lehetett volna értékelni. szerinted nem, én meg úgyse tudom bizonyítani).
    nem, nem kell minden értékelést átnézni és elbírálni, elég lett volna azzal foglalkozni, amiről valaki jelzi, hogy nem egészen igazságos, főleg ha utána a világ végéig viszi magával a következményeit.
    amikor ezt a negatívat megkaptam, akkor kellett volna új nicket regisztrálnom, és most ott lenne a 100% az új nevem mellett, de én hülye, megpróbáltam korrektül játszani. érdemes volt.

    istálló? gazemberség? hupákolás?

Új hozzászólás Aktív témák