Új hozzászólás Aktív témák

  • flintnovik

    csendes tag

    válasz kenwood #73849 üzenetére

    Ivy Bridge thinkpaden (x230) sokszor 1x4, most 2x4 giga ramról netezek (asszem 1066 :DDD), mindig instant vált (debian 10 xfce FF 78.6.1esr 25 tabbal, de fedora 33 kde és gnome alatt is ugyanez, 500 gb samsung 850 proval), igaz, kevésszer használok olyan JS-heavy weboldalt, mint a Fb, esetleg yt (bár azt inkább zenére mobilon newpipe-pal, ami közvetlen az audio streamet parsolja az oldaból és tölti le, szóval 1000x efficientebb, mint a 32edik réteg reactes / bármilyen scriptnyelves gurányolás.
    YT fullscreenbe megy olyan 1s alatt.
    Biztos, hogy nem a win10edben futó sok telemetria, vagy más felesleges háttérszolgáltatás esz meg sok erőforrást feleslegesen? Próbáld ki az ameliorated-et egy jó host fájllal (mi több, külső eszköz, pl turris mox szűrje ezeket), adguard dns-sel + ublock origin a böngészőben. Csodákra képes.

    Mindazonáltal nem vitatom, hogy TALÁÁN az új generáció azonos procijának ára fölé nem kéne hirdetni a 4 évest :D, csak egyfajta buyers remorse és kognitív disszonancia keveréke lehet az, ami miatt képtelenek sokan a reális árukon hirdetni amit pár éve még milyensoké' megvettek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák