Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    válasz BiP #83197 üzenetére

    Egyszer élünk + mindig lesz valahogy gondolkodásmód.
    Részben megértem.
    Mert aki alig tudna félrerakni, met nem keres olyan jól, ha lemond minden apró örömről, végigspúroskodja egész életét kávézó, étterem, külföldi nyaralás, autó, stb nélkül, azt nem biztos hogy vigasztalja, ha meghal 60 évesen, mert végighajtotta az egész életét, hogy spórolt mondjuk 5 millát.
    A föld alatt az nem fogja vigasztalni.

    Én azokat nem értem, akik jól keresnek kb 800000+/hó:
    A ismerős: asszonynak hetente új ruha kabát, 2 szinttel jobb kocsi, mint megengedhet magának, plusz most az asszonynak is vettek, milliós nyaralások, miközben a srác szüleinél laknak a tetőtérben, ahol a nappali a hálójuk is egyben, a lányuknak meg egy lyuk a szoba, plusz egy zuhanyzó.
    Ők ha spórolnának, akkor azért simán félre lehetne rakni havi fél milliót, évi 6-ot. 10 év spórolással egy faja családi ház meglehetne nekik. De hónap végén egy kanyi sincs a számlájukon.
    B ismerős: iszonyat jól keres, milliókat havonta.
    Múltkor mondja hogy kellene neki tároló/szerverféleség fotókhoz, filmekhez, stb. Mondom tudok szerezni baráti alapon 40 ért 4tb wd nast. Hát hú meg há, nem gondolta volna hogy ennyi. Aztán később meg mutatja milyen olcsón vett külső hdd-t, csak 25e volt. (Ja 2tb) de ugye egész család cipelte ide-oda, csapkodták, hát persze beszart neki gari után. Nekem a wd backup nas kb 5 éve köszöni jól van.

Új hozzászólás Aktív témák