Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    Komolyan ez a facebook...
    Annyi okos ráérő árazómester tevékenykedik, minden hirdetésre beírják, hogy szerintük ez+az ennyit meg annyit ér. :W
    1000Ft/GB alatt kellene árulnom ledes tuning ramot, 90000Ft-os alaplapot újan 30-ért. Mert szerintük annyit ér, meg árukeresőn volt a lap 40-ért egyszer valamikor (valójában elárazás volt) stb. stb.
    De ha valami mondjuk extrémen le volt árazva, akkor az az etalon?
    Most edigin voltak 100000Ft-os kávéfőzők, porszívók 10k körül elárazva, 1-2 szerencsés megkapta, 99% a megrendelőknek nem. De akkor most 5-ért kell adni, mert árukeresőn látszik, hogy 10 volt? Vagy ha valami régen más áron volt, akkor most is annyit ér? 3-4 éve még 5-8 millió volt egy építési telek felénk, most 25. Régen volt 10 forint a benzin, most 450. Szigetelőanyag és fa is volt x forintért januárban, most 2-3x
    De csak számítástechnikánál maradva 4 éve kaptál új GTX1060-at boltban 70-ért, most ugyanannyi 4 évesen agyonbányászva, agyonhasználtan, 2 generáció váltás után.
    Agymenés.
    Látok én durván felárazott cuccot, röhögök egyet, lapozok.
    De nem érzem magamat felkentnek, hogy afféle joviális segítőként kinyissam a szemét a vakoknak, beszélni tanítsam a némákat, és írni az írástudatlant :DDD
    40 éve életem része a számítástechnika, sok cucc megfordult nálam, komoly gyűjteményem is van. Eddig mindent el tudtam adni, amit igazán el akartam. Ott meg ilyen kispö..ű kitetovált h...gyerekek osztják az eszet, és okosnak tűnő, valójában ostoba megjegyzéseikkel rontják az ember üzletét.
    És sajnos ki sem lehet kapcsolni a hozzászólásokat csoportokban.
    pfff

Új hozzászólás Aktív témák