Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Krisztianby #85970 üzenetére

    A dumálók még hagyján mert egy pillanat alatt megszabadulsz tőlük. Sokkal rosszabb az, amikor előtted az egész járdát elfoglalva gyök kettővel mennek, és 100 métereken át nem tudod őket megelőzni mert tele van velkük a járda, de rohadtul nem haladnak. És sokszor téged is hosszabb időre "lassítanak".

    Amit szintén utálok még, ha egy vagy két ember van szűkebb járdán, és amikor kitalálom, hogy mondjuk jobbról megelőzöm, és amikor elkezdek jobbra húzódni, akkor szépen elkezd jobbra lehúzódni... mintha direkt akarna feltartani.

    Akkor annak még a "pingvin" tipusú emberek, akik képesek úgy közlekedni, hogy jobbra/balra nagyobbat lengenek kiközlekedés közben mint amennyit haladnak előre. Az ilyeneket gyakorlatilag nem tudod a járdán megelőzni, imádnak gyök kettővel menni, és véletlenül sem vesznek tudomást arról h más is haladna. Jellemzően idősebb túlsúlyos emberek, néha még nekik áll feljebb ha azt mondod, hogy "elnézést elnegedne?"

    Emellett a vakegerek is veszélyesek, jellemzően épületből jönnek ki, vagy társaságóbl válnak ki, hátat fordítva mindennek, belépnek az ember "sávjába" persze az utolsó pillanatban és teljesen meglepődnek, hogy te mit keresel ott, meg hogyhogy elmennél??? Holott 500 méter óta láthatóan jössz, csak épp ő volt háttal meg csőlátással.

    Ami még idegesítő az itt a faluban a főutcán a járda és a házak kerítése között nagyjából egy autónyi hely van. Tehát befér úgy egy autó, hogy nem áll a járdára se de a kertbe se kell beálljon. Mit csinál a sok bunkó paraszt??? Nem megy el a kapuig, hanem megállítja az autót a járda közepén orral a kapu felé, farral az út felé, a kocsi meg fizikailag elálja az utat a járdán. Na de ha egyszer egy ilyennek neki mennék biciklivel, vagy felugranék a tetejére és végig sétálnék rajta, elvégre járda, akkor tuti meglenne sértődve a tulaj.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák