Új hozzászólás Aktív témák

  • tope

    addikt

    válasz solena #1863 üzenetére

    Aztán kapsz majd egy szerelhetetlen vackot, amit teljesen szét kell bontanod ahhoz hogy kiszereld a vinyót… ;] (mert más megoldás nem lesz, annyira tropa a gép)

    Tegnap 2 helyen is voltam.
    Az elsőn annyi volt a teendő, hogy a filmeket (DVD) le tudja játszani, illetve a nyomtatója jól működjön már. Nem nagy dolog, ott megkérdezte ettől függetlenül, hogy mivel tartozik (nem nagy összeget kértem).
    A másik helyen a korábbi Windows 7-10 csere utáni egyéb ilyen olyan dolgok beállítása, hogy olyan legyen mint a 7 alatt. Mondjuk ott a film lejátszásnál volt még hang probléma, torzítva ment csak az egyik hangszóró. Szerencsére csak hardver eltávolítás az eszközkezelőben, majd vissza után helyrejött. (itt meg szó se volt a pénzről, igaz én is mondtam hogy ez benne van, 1 alkalom a telepítés után még)

    Más, miért van az, hogy valaki ad hivatalosan 1 év garanciát egy Brand asztali gépre, és ezzel az értékét egyből a nem ilyen garanciás gépnek a +40-80%-ában határozza meg? Nem nagyon szoktak ezek a gépek tönkre menni, azaz nagy rizikó nincs benne, így kissé túlzó az árrés... na de mindegy, nyilván van akinek vonzó a garancia, és inkább kicsengeti a több pénzt a "semmire".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák