Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Ui.: Update: Kozben beszeltem az amator videovagni tanulni/probalgatni akaro sraccal, 100%, hogy laptop lesz a dologbol, es jogos az igeny, mert kb minden masodik heten minimum ket napra elutazik valahova, UK-n belul, ahol csinal videokat, es helyben szeretne telefonnal nagyobb kijelzon megnezni, meg esetleg nap vegen a szallason valami minimalis vagast csinalni rajta feltoltes elott, ha ugy van. Ugyhogy elkezdtem turni a megfelelo laptopot neki.

    Nehezites, hogy nem autoval jarkal, hanem tomegkozlekedessel, tehat nem lehet ubernehez gamer vas. Konnyites, hogy videovagas alatt egyelore tenyleg annyira gondol, hogy vagdosas, esetleg valami alafesto zene, plusz stabilizalas, 4k felbontas mellett, aztan ennyi. Raadasul ha ugy van, raer szuttyogni vele a gep.

    Szoval nekiestem a laptopvadaszatnak, viszont mondtam neki, hogy ilyen sok hordozas mellett nem vagyok hajlando neki valami gamer notit ajanlani, mert 1 ev utan darabokra fog esni, ugyhogy valami ebay-es uj/refurbished, de meg gyari garis moka lesz a dologbol.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák