Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz BiP #33509 üzenetére

    Anno (19 éve... :) ) megvettem a vectrámat. Kötöttem biztosítást, bementem az autóklub irodájába (akkor még azt hittem, érdemes az autóklubbal foglalkozni). Ügyintéző nőszemély elkezd raplizni, hogy az a biztosítási ajánlat kötvény nem jó, mert ez meg az nincs rajta. Oké, hívjuk fel a biztosítási ügynökömet. Felhívták, a két gizi másodpercek alatt elkezdett üvölteni egymással. Kivettem a kezéből a telefonomat, fogtam a papírjaimat és otthagytam a francba.

    Nem volt jobb ötletem, bementem a központi okmányirodába Pesten, ami egy elég hírhedt hely volt akkoriban is. Egy ilyen rendes ss kiképző őrmester stílusú nő volt a portás, aki azt csinálta, hogy ellenőrizte a papírjaidat, mielőtt beenged, hogy már sorszámot se tépj, ha nincs rendben a paksaméta. Odamegyek, elkéri a papírokat, átnézi, visszaadja szó nélkül, ad egy sorszámot, és beküld... HE??? mondom neki, hogy a másik irodában hiányoltak pár dolgot a biztosításomról. Erre a gizi LAPOZ egyet, és mutatja, hogy mi hol van....

    A vége, hogy az autóm pikk-pakk át lett írva. Mikor jöttem el az irodából én bizony felhívtam az autóklubos gizit, és megkérdeztem tőle, hogy ilyen mocskos bonyolult dolgot, hogy lapozzon, nem sikerült megtanulni? Amikor megint elkezdett üvölteni, rátettem a telefont.

    [ Szerkesztve ]

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák