Új hozzászólás Aktív témák

  • Aljasvip

    senior tag

    válasz hcl #33915 üzenetére

    A proton nagyon jól működik. Egy haver feladta a bugos Windows világot és továbbra is együtt coopozunk a modern és régebbi címekkel is gond nélkül.
    (kivéve amikor Linux oldalon le van maradva egy patch-el a játék és ezért nem tudunk egymáshoz csatlakozni, pl Borderlands első része).
    VR szemcsi és minden más is működésre bírható ha az ember nem lusta utána járni a dolgoknak, mert sokszor nem plug&play a dolog.

    Az más téma, de a teljes történethez tartozik, hogy a nagy Windows elszakadás után elindult a "mindentől el kell szakadni" szektába, úgyhogy egyre nehezebb vele ezekről beszélgetni.
    Van valami önigazoló discord szekta erre (is). A kezdés a Linux után a Google appoktól herélt Android rendszer volt, nyilván valami "becsszó mi nem adjuk el az adataidat" rendszerrel. :(
    Most épp saját router van neki tervben - ami amúgy nem lenne hülyeség -, és nagy meglepetést nem mondok azzal, hogy erre is van valami csoda rendszer ami buff-ot ad majd az Alu sapkára.

    hcl #33920
    Lehet rossz fórumon írom ezt, de én mezei user-ként csak használni akarom a gépeket. Működjenek jól. Fizetni se lennék rest érte. :)
    Otthoni használatra már épp örülni kezdtem tavaly, hogy végre kikupálták a Win10-et, de a MS aktívan dolgozik rajta hogy ne kerülhessük el az új sz.rját, a múltkor is lemászott magától, úgyhogy group policy-ből lett tiltva.
    A céges gépen lehetne felőlem Linux is ha ugyanúgy megy rajta minden - CAD tervezés a szűk keresztmetszet, a dokumentációs munka flottul menne már most is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák