Új hozzászólás Aktív témák

  • MCPH szerverel kapcsolatos bejelentés. Azaz mi lesz a szerveren ha megjelenik az 1.8

    1.8 nál a játék készítői megváltoztatják a mapgenerátort és nagy részben a játék működését is. Ez azt jelenti hogy az új dolgok egy részét a jelenlegi pályán nem fogjátok elérni.

    A tervem az hogy a mostani pálya teljes egészében MEGMARAD, de nem bővülhet semmilyen irányban (azaz ami az online mappon látszik és nem fekete rész) mivel az 1.8 miatt hibásan generálna pályát. Szerencsére voltam olyan okos :DD hogy előre legeneráltattam a pályát 2000x2000-es méretben és lekorlátoztam hogy csak ekkora méretű lehet maximum. Így a jelenlegi pálya hibátlanul fog működni 1.8 alatt is. (hacsak a készítők nem raknak bele olyant hogy ne működjön, ez esetben worldeditorral átvisszük mindent amit csak lehet!)

    A szerveren fent van egy plugin (azaz jelenleg letiltva), amelynek segítségével párhuzamosan több pálya is futhat. Portálokkal lehet majd a pályák között mászkálni. Az új dolgok miatt lesz egy 1.8-ban generált pálya is, akárki amikor csak akar mehet át az új pályára. A teljesen új játékosoknak alapból az új pályára építkezést fogom ajánlani.

    Ha kijön az 1.8 akkor kérek mindenkit NE update-ljen egyből csak ha írom hogy lehet, mivel az átállás szerveroldalról nem megy éppen gyorsan. Mindenképpen írni fogom ha átálltunk 1.8-ra.

    Ha jól tudom augusztus végén jelenik meg az 1.8.

    Ha valakinek ez nem felel meg és mást szeretne akkor nyugodtan írjon privátban vagy ide, szívesen válaszolok!

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák