Új hozzászólás Aktív témák

  • Komplikato

    veterán

    válasz Gomez #11692 üzenetére

    Feltettem az 0.1.7.8 (béta) helyett az egy éves 0.1.7.1-et, de ezzel se lett jobb semmi. A generálást nem is bánom, de ... kitöltésnél beáll nullába, a brush-nál ha többször rányomok akkor hibát ír ki és minden eltűnik amit csináltam, ha valamit sikerül betenni, akkor egyből láthatatlan lesz ahogy bármit elmozdítok vagy szelektálok. biztos csak bele kell jönni, de nekem nem megy jól.

    Adventure mapot akarok MAJD csinálni. A szerkesztő a chunk határok miatt lehet fontos, ami térképezésnél és egyéb esetekben fontos lehet. Elvileg lesznek egymás mellett belső terek, amik között nem lesz átjárás vagy teleport lesz, mert nem akarom, hogy szaggasson. A külső tereket meg egymás melletti chunkokra kéne megcsinálni, elég nagy terep kell, de semmi képen sem egy nagyobb térkép, pláne nem szerver méretű.
    Sok mechanikus dolog lesz rajta és nem akarom, hogy túl lassú legyen. De egyenlőre még meg kell értenem a Redstone témát, mert valahányszor azt hiszem értem és megy az át és továbbvezetés meg invertálás, csak akkor kezd el nem működni ami előtte már jó volt. :D
    Akkor nagyobb terephez marad a szintén elég nehézkes Worldpainter.

    "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

Új hozzászólás Aktív témák