Új hozzászólás Aktív témák

  • Geryson

    addikt

    válasz Gomez #11731 üzenetére

    Egy kis technikai segítséget kérnék Tőletek!

    Megépítettem ezt a szortírozót kreatívban és elgondoltam, hogy hogyan fogom kiegészíteni, hogy egy komplett megmunkáló központ legyen, kb. mint anno az FTB-ben. És persze a legfontosabb, hogy működik is, teszi a dolgát.

    ITT a videó!

    Amit viszont nem értek! Miért kell a hooperben 22 dolognak lennie (5 perc 30 másodperctől)? Azt értem, hogy a bal szélső a szortírozandó dolog, de miért 21 ezen kívül? Miért nem több, miért nem kevesebb, miért kell egyáltalán lennie több dolognak (nem csak a szortírozandónak)? Mi az az elv, amit itt a comparator csinál? Hogyan lehet az, hogy a 23 dolognál a hooper kinyit és átadja az alatta lévőnek? Hogyan megy a hooperből lefelé, amikor a felső hooper a comparatorra mutat?

    Gomez: Érdekes, bár valóban ez lehet. Az a furcsa, hogy legalább 500 nether blokkra volt a legközelebbi kapu, tehát nem értem, hogy oda hogyan juthatott állat. Apropó! A kedvenc lovam építkezés közben elbarangolt. Egy darabig láttam is még, de én hülye nem mentem érte. Most már nem találom sehol. Ezek szerint akkor valszeg elpusztult, mert amúgy nem tűnt volna el?

    [ Szerkesztve ]

    Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

Új hozzászólás Aktív témák