Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz mikk2000 #14193 üzenetére

    "ha ez egy szerver fut mint segédprogram, akkor vagy minden játékos mozgásának megfelelően rajzolja a térképet, vagy egyszerre generálja le az összeset, ez viszont nem tekinthető normál egyszemélyes használati módnak."

    client-only mod (szerver nem is tud renderelni), így csak az általad bejárt területet menti le, rajzolja ki SSP vagy SMP. ha meg Opis részeként használod, akkor is csak kliens oldalt működik a térkép.

    "A Zan's minimappal helyből az a gond hogy a szerencsétlennek nem elég a forge, és nehogy már egy szaros mod miatt kelljen egy újabb mod loader (még szerencse hogy nem kell neki külön új launcher)."

    miért baj, hogy kell neki LiteLoader? a LiteLoader újabb, főként client-only eszköz modoknak ad lehetőséget. régen asszem a Matmos volt ilyen, ami player helyzete / biome, stb. alapján játszott le hangokat. btw létezik Voxelmapból egy butított Forge-only verzió is (csak minimap és waypointok, nem radar). a MapWriterből is létezik egy csak térkép verzió. a Launcher meg kb. muszáj a modpackekhez, különben szívás lenne updatelni mindent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák