Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz Mottie #14413 üzenetére

    ohh hát ez azért ennél összetettebb :D

    történt egyszer hogy a nether resetelte magát egy frissítés után. friss volt és üde, se vonat se épületek, stb. pedig volt ott dual blaze spawner meg amit nem akarsz. a nether önreset előtt működött gerinél szerintem a dual cavespider spawner, én viszont építettem az új nether tetejére egy frankó pigman , ahogy kell fellövős xp-s, filterezős hopperes gyűrjtögetős, szal delux cuccot :D tökéletesen ment.

    aztán pár hónapra rá egyik napról a másikra visszajött a régi nether, az én cuccom ment a levesbe, és azóta furcsa mobcap gondok vannak. hiába építek fel a netherben megfelelő magasságra, egyszerűen túl hamar megtelik a mobcap, és onnantól nem spawnolnak, ez jól látható az endermite-os enderman farmomnál is, ahol ha lent összejön 7-8 enderman akkor a játéknak vége, egy se hullik, ha egyet megölök szinte azonnal ott a másik, és megint leáll.

    valami plugin lehet a ludas, vagy valami más, nem tudom, de a farmnak kéne mennie, ahogy az én enderman farmomnak is, de nem megy még a cavespider spawner gerinél se. egyszerűen pár pók után leáll és kész

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák