Új hozzászólás Aktív témák

  • Komplikato

    veterán

    Üdv. Tudom itt mindenki nagyon profi, de én amatör vagyok MineCraft ügyileg és kellene egy kis segítség.
    Van egy 1.8.1-es kliens ugyebár. Erre fel lett téve Forge által a Chisel MOD (Véső MOD), ami ment is jól. Ez direkt el van mentve külön profilnak, hiszen a MOD és a Forge is 1.7.10-es. (Sajnos az 1.8-as Forge annyira stabil, mint egy cézium izotóp.)
    Na most a fiam unszolására felkerült egy The Kitchen MOD is, szintén 1.7.10-es. Ehhez nem kell Forge, de mivel az fix. 1.7.10 profil, ezt is ott használtam. Együtt is men a kettő.
    (Megjegyzem vicces, hogy a konyha bővítmény mennyivel jobban megfogta a gépet, mint a rengeteg extra blokkot behozó Chisel.)
    Na most tegnap le lett töltve a ClaySoldiers 1.7.10-es verziója. Betéve a MOD könyvtárba már meg sem jelenik a beállításoknál a MOD rész és el sem indul egyik bővítmény sem. Próbáltam feltenni egy San Andreas Pack Manager-t (ajánlották a ClaySöldiers-hez), szintén 1.7.10, de az sem segít.
    Van valami ötlet miként hozhatnám rendbe az egészet? Sima törölgetéssel? Újratelepítsem a Forge-ot? Nekem elég lenne a Chisel is, de ha jól sejtem a fiamnak kell majd még ezer MOD és nem szeretnék belefutni ilyenbe minden héten.

    Előre is köszi.

    "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

Új hozzászólás Aktív témák