Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Kiástam a ház alját teljesen, mint alsó szint. Aztán oldalra kinyújtottam a tó alá és ott pedig üvegblokkokat raktam be egy kis részen. Állat lett. :DDD
    Szereztem lasszót, úgyhogy végre tudtam idecibálni állatokat, meg már szaporítottam is őket. Illetve megcsináltam a spawnerhez a vasutat, mivel az mindig kelleni fog úgyhogy oda érdemes kiépíteni. Ja meg bent a faluban másik oldalt is megy már a vasút, mert eddig egy egyik oldalán ment. És egy kis szakaszon hídon megy, alá csináltam kis tavat. Ezek nem olyan nagy durranások alapjában véve.

    Amit most akarok az viszont.... A háttérben amik vannak hegyek, oda fel akarok vinni egy vasutat és a többi hegyre hidakon átvezetve menne tovább. És az egyik hegyen lenne a világítótorony ami egyben kilátó szerűség is volna.
    Csak még nem tudom hogy álljak neki hogy szép is legyen, viszont ez irdatlan mennyiségű anyag és idő és tapasztalat úgyhogy ezt kreatívban fogom megcsinálni mert úgy is nagy falat lesz szerintem. A tornyot viszont már túlélőben építem, mert az azért könnyebb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák