Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz jonnyjoker01 #16789 üzenetére

    Hát mondjuk hogy úgy lett. Én is jobbnak tartottam a falu mellé, mert a hegy teteje tök üres és 5-6 vastag hóblokk van rajta. Be lehet építeni, de nem látni semmit, sajnos olyan ram mennyiséget eszik hogy 5 chunk a látótáv, 6-on már kidob. És a hegyről nem látok le, lentről viszont látni a hegy egy részét, meg itt a falu is. Ha bírná a nagyobb látótávot akkor oké lenne, mert a hegyről látnám a falut is, de így hagytam inkább. Sok a meló a faluval is, mert elég gagyin generálta rá erre a tundra biomra. Belerak a kertbe köveket stb.

    A ház az 2:1 arányú 26:13 blokkos. Hardcore gémer szinten ez nem számít nagynak, én sose építettem még ekkorát. Fenyődeszka mindenhol, az alját majd sötéttölgy deszkával kicsit díszítem. És kívül meg belül fenyőtörzs lesz mint tartóoszlopok. Ahhoz kell rengeteg fát szedni. Csak kicsit messzebb szedem, mert itt BoP fenyőerdő van ami magas, de ha kivágom és elültetem gondolom sima vanilla fenyő nő helyette úgyhogy nem akarom elrondítani azzal a magasfenyős erdőt. Ezért kell messze elmennem fáért. Főleg hogy ki se nő nagy része, mert a vanillának kell asszem 10 blokk hely, a BoP meg egymásba generál 3 fát is sokszor. Úgyhogy a csemeték egy részét fel is kell szednem majd.
    Tinkerses fejszével egyszerűbb volna, de mire ahhoz összevakarom a cuccokat, megcsinálom így is vanilla módon.

    Van egy tó a hegylábnál úgy fogom a házat csinálni hogy a tóba lóg a terasz. Azt a vízesést hátul már én csináltam, pont belefolyik a tóba. Mellette egy frankó barlang egyből, az lesz a bányabejárat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák