Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    A steam dynamo látom szivárogtatja az enerdzsít, gondolom hűl ki a gőz és azt folyamatosan fűti vissza. Úgyhogy a szenet ki kell szedegetnem belőle mindig. Lehet jobb lett volna stirling generatort építeni inkább. Bár annak kell egy capacitor hogy azt a szintet tudja amit a steam dynamo. Viszont utána csak szén kell bele és nem pazarolja. És a belső tároló is 1 milliós lesz úgy, nem kell akku hozzá.
    Lehet le is cserélem a steam dynamokat. Viszont akkor a vizet amit beépítettem a házba nem tudom mire használhatnám fel. Bár ha másra nem akkor arra hogy ha víz kell nem kell kimenni az udvarra.

    Napelemfarmon is gondolkoztam, bár a steam dynamo szinthez kell 8 darab. Vagy az advancedből csak 2. Nem olyan nehéz mondjuk, megvan hozzá az alapanyag meg tudok is még szedni eleget, az octadic capacitorhoz kell amúgy is enderpearl. Viszont akkor a stirling generatort hülyeség megépíteni, mert a napelemekből ha összerakok egy csomót abból ellátom az egész házat, egy capacitor bankkal pedig használhatom éjjel is. Bár nem hülyeség, mert a quarry mellé meg pont kell a stirling generator, hordozható csak beledobok 64 szénblokkot, egyberakok négyet és mehet. A steam dynamot meg felhasználhatom akkutöltésre, az a két darab 160RF/t, ami kb 10 perc alatt tölti fel, egy nappal. Bár több bankhoz kevés lesz ez is, meg ennyi erővel tölthető az is stirlinggel. Csak a szivattyú zavar hogy akkor mit építsek hozzá.
    Nem tudom hogy csinálom majd.. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák