Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz #56573440 #16815 üzenetére

    Egyelőre nem terveztem több modot betenni. Ezekkel a lily növényekkel az a baj, hogy sima földön 21 nap alatt nőnek csak meg, mindenképp endbe kell menni ott meg akkor már eleve szedek egy csomót.

    Inkább a sorrenden kéne változtatni és jól beosztani a melót. Elsőnek csinálok egy capacitor bankot hogy az AG gépeket tudjam gyorsan használni, amíg az tölt addig szedek mintákat denevértől, tintahaltól meg pigmantől. Pigmant lehet átlökdösöm a kapun, mert ha itt sebzem a mintavétellel akkor a netherbeliek nem haragszanak meg. Elvileg. Megcsinálom a repülés, vízalatti légzés és lávaúszás gént mert a quarry által ásott lyukakba nagy hasznuk lesz ezekkel közlekedni, majd elmegyek bányászni 11 gyémántot. Utána megépítem a quarryt, meg a 4 stirling generatort de csak dual layer capacitorral. Aztán elmegyek bányászni a géppel, a capacitor bankot viszem magammal, meg addigra csinálok még többet.
    Ha megvan a gyémántszett akkor nyomok rá enchantot is, aztán átugrok endbe, persze ahhoz a végzet szeme gyöngyöket manuálisan kell összeszedni, blazerod már van, majd sárkányt lecsapom, szedek egy csomó enderpearlt meg endstonet meg lilyt.
    Utána meg tuningolom a stirling generator capacitorait, meg legyártok 30 advanced napelemet a háztetőre.

    És akkor elkezdhetek nagyban gondolkodni. :DDD
    Ja igen van ugyanabból az ércből többféle, de direkt nem kapcsoltam ki, legalább van. Szerencsére craftolásnál elfogadja vegyesen is. Van elég láda, elférnek nem stackelve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák