Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Amur #16979 üzenetére

    Szóval interface, mellé drive, aztán a lila csövet elhúzhatom bárhova és több helyre is rakhatok terminalt hogy ne kelljen mindig rohangálni. Meg persze gondolom a drivenak és az interfacenek is kell energia, de az EnderIO conduit ott van úgyhogy abból kap.

    Bent van az Ironchests mod is, gyémántládába már brutál sok cucc befér, ha ez az ME dolog nem jönne be akkor van hova pakolnom. Ez az item pakolgatás nálam nagyon vanilla szinten van még, nagyon megszoktam hogy első láda kaja, második növény, harmadik ore, negyedik ingot, ötödik drop, hatodik egyéb stb.
    De már legyártottam a gépeket az ME-nek, úgyhogy azért elkezdem. De könnyen lehet hogy csak egy marha nagy tároló lesz a quarrynek, hogy ne kelljen mindig rohangálni, aztán majd kézzel elosztom az Ironchestes ládákba.

    A szivattyúra most Buildcraft cső van téve, de ehhez nincs olyan takaró, mint EnderIOban. Viszont látom van EnderIOnak is folyadékcsöve, gondolom rámegy a szivattyúra, mert ahhoz viszont van takaró, akkor kicserélem a vízcsövet. Viszont az openblokkos tartályokat is le kéne cserélni, mert potit nem tudok belőle megtölteni. Kérdés, hogy az EnderIO tartályából tudok-e venni.
    Meg látom van itemszállító csöve meg szortírozója is az EnderIOnak. Bár ezeket nem fogom kipróbálni valószínű.

Új hozzászólás Aktív témák