Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Akkor ez is megvan, szépen fogy a kő. Viszont kell a speed upgrade valóban, mert 3 másodpercenként töröl 1 szem követ, ennél jóval többet betöm a quarry. Lehet mindkét speed upgrade is kell.

    Szóval ha a kuka helyére Jabba barrelt teszek void upgrade akkor azt megtömi utána a láda meg törli automatikusan ami nem fér bele. Sima láda gondolom szórná ki.
    Akkor ha leteszek még három Export bust és mindhez barrelt akkor tömi befelé a földet, sódert, homokot is. Izé, 8 csatornát bír a rendszer akkor ez 4, egy gondolom a drive meg egy a terminal? Interface is egy csatornát elvesz?
    Attól függően marad még egy vagy két csatorna a kukának, pl ha netherben van bányászva akkor az alvilági követ abba tenné, mert azt minek gyűjteni.
    Persze akkor nem kell a tárhelynövelő upgrade, mert csak 1 itemet szelektál 1-1 export bus, csak a speed kell bele, de talán az is csak a kőnek meg az alvilági kőnek, mert az van folyamatosan.

    És ha egy export busra kötök még egy driveot akkor abba mehetne.... Hmmm. Persze a csatornák meg már elfogynak. Jó mindegy a barrel megoldás frankó lesz.
    Csak át kell építenem akkor mindent más helyre, mert szűkös lesz így.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák