Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Tegnap már elkezdtem kicserélni pár blokk textúráját Chiselben, az andezit, diorit, gránit hiányzik nekem 1.8-ból, viszont a Chisel berakta csak elég rondák az alap kinézettel úgyhogy a R3Dcraft smooth 128-as pakkjából elkezdtem átrakni a Chiselbe a kinézeteit. Az alap kinézeteket már átraktam, de még a csiszoltat is át akarom, mert azokat használtam 1.8ban mindig, meg eddig nem nehéz csak sima copy paste rename.

    Aztán a nehezebb, lehet megcsinálom a téglablokkos verziókat is, az viszont nincs R3Dcraftban úgyhogy nekem kéne már megcsinálni, úgy akarnám, hogy a csiszolt blokk éleit kivágni és betenni középre ahol a téglablokk vonalai futnak. Nem megoldhatatlan, csak nagyon pontosan kell kivágni és helyére rakni mind a három blokknál, hogy ha le vannak téve egymás mellé akkor fusson a vonal mindegyikkel. Meg persze fusson a kőtéglával is pl. úgyhogy nagyon pontosan kell.
    Meg még ezen a limestoneon gondolkodom mert elég jól van belőle, de valami normálisabb kinézetet kéne rá csinálni. Talán a dinnye textúráját besárgítom. Meg a márvánnyal kéne még kezdeni valamit, mert az is szép lenne, abból is a csiszolt meg a tégla. Csak azért ez nem 5 perc és addig se tudok játszani. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák