Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz #90933760 #17427 üzenetére

    ebben a packban tier szerint előbb vannak a thermal exp-es gépek (pulverizer, redstone furnace) mint az enderio-s sagmill és alloy smelter. az enderio-s machine chassis-hoz kell a machine frame "sajnos".

    energia termelésre jó ez a setup, csinálj megfelelő tárolót energy cellből vagy capacitor bank-ból, jó nagyot, amíg nem kell dolgozzon bufferbe tud termelni és utána ha kell van miből pörgetni.

    jetpackből egyértelműen simply jetpack a mod ami neked kell. abban két vonal van, mindkettő alapvetően azonos tulajdonságú, az egyik thermal expre épül a másik ender io-ra. utóbbi értelem szerűen jelen packban fölöslegesen drága és gépigényes.

    leadstone jetpack az első lépés, utána pedig fejleszthető, nem olcsó ez se persze, de hardenedet is meg lehet csinálni elég hamar. van armored verziója is, szintén javasolt rátenni már az elejétől, adjon némi védelmet. a teteje a tier 5, flux-infused jetplate, ahhoz már lehet csinálni komplett armort, ami minden fizikai behatás ellen véd, az elég korrekt :D

    btw majd ha leszel és van igered és igényed elbonthatod a tárolókat nálam, költözés miatt a drawerek fölöslegesek lettek, ahogy a logipipe is mellé. ha szeretnéd viheted:D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák