Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Na most jól beszoptam, betámadott 4 ilyen felturbózott enderminy és kinyírtak az amet ruhában, a beacon mellett, 20 szívvel. Nem tudom hogy sikerült nekik, de nem volt vicces.

    Nyomtam védelem 4 enchantot a ruhára, de azért ez is izé, nem lehet javítani, újra kell kraftolni, akkor veszik az enchant is stb. Meg eleve ronda is és nem sok a durája.
    Mire cseréljem le? EnderIO dark ruhán gondolkozom, viszont az alapból vas védelmet és gyémánt durát ad, vagy fordítva nem emlékszem pontosan, szóval fele a mostaninak. Ha max szintű tölthetőre teszem akkor mennyit fog védeni? Mert azt írja 95% elnyelés energiában, akkor az dupla lényegében? Mert akkor lesz a mostani ruha szintjén kb., nem sok értelme van akkor nekiállni.
    Flux nagyon szarakodós, az a bajom vele, bár lehet megcsinálom mégis.

    Király az enderfarm black, szedtem XP-t rendesen. Viszont ez az XP shower ez pazarol ha jól látom? Mert otthon amit gyűjtögettem XP-t, mind magamra engedtem és 60-at adott, annál jóval többet beleengedtem. Azt látom, hogy néhány szintről indulva pár golyó szintet léptet, viszont 20-30 szint felett már egy csomó kell hogy újabbat adjon, ugyanúgy a berry bush is, kis szintnél majdnem egy szintet dob egy darab, a végén meg már egy stacknyit megeszek hogy egyet lépjen. Viszont az enchant meg egységesen lezabálja, marha jó.... :U

Új hozzászólás Aktív témák