Új hozzászólás Aktív témák

  • Serricon

    senior tag

    Mint az köztudott imádom ha az emberek szenvednek a szerveren ;] ezért alap hogy hard fokozaton és OP-ok nélkül indul minden pakk.
    Viccet félretéve ugye ez mind azért van, hogy ne egy hét alatt játssza ki a banda, mert akkor a később kezdők már azt látják, hogy mindenkinél megy a fúziós reaktor, ők meg rohangálnak kőbaltával és már nem találkozik senkivel, nem tud segítséget kérni, kereskedni, stb.

    Persze mindig voltak/vannak kivételek, pl. az editor használata miatt én is osztottam ki OP-ot pár embernek, hogy el tudja tüntetni a quarry gödrökből a trutyikat, ami ugyan megoldható manuálisan sok türelemmel, de tudjuk mennyire behúzza a TPS-t, és black sem állhat ott minden lyuk fölött.

    (#18861) Mottie:
    blackrulz kapott tőlem anno az McMyAdmin-hoz accot, ahol opolhatja magát kedve szerint, hozzáfér a konzolhoz, ha valami gond van látja, tud resizni, stb.
    Ha jól tudom a pakkokat is előre le szokta tesztelni, tudja melyik konfigon kell esetleg változtatni, ami nekem mindenképp nagy segítség, mert mostanában nem követem már annyira ezeket a dolgokat, meg az egyszerűbb gondokat is simán megoldja, amihez nem kellek feltétlenül.
    Még azt is elnézzük neki, hogy fél napokig AFK, hiszen ki más segítene ha elakadtok és nem jó a wiki, vagy nem vagyok itt és lehal a szerver? ;]
    Az OP-ok kérdésében ha úgy érzi valaki megbízható ad, ha gond van elveszi.

    Hogy ki mire használja? Velem is sokszor előfordult már, hogy ezt-azt inkább lekaptam NEI-ből, mert lusta voltam kraftolgatni, és inkább az automatizálás tervezése, optimalizálás foglalt le jobban, mint a farmolás, de ezt mindenki el tudja dönteni magától mennyire szeretné megkönnyíteni a dolgát.

Új hozzászólás Aktív témák