Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz #56573440 #19855 üzenetére

    Volt egy második videó amiben pont ezekről beszéltem, hogy a nagy részét ki kell javítani, csak nem töltöttem fel, mert ezt a kis 7 perces videót is 2.5 óra volt felnyomnia a netnek, szóval könnyen lehet ez lesz az első és utolsó is egyben. Főleg, hogy rájöttem nem szeretek videózni, állandóan arra figyelni hogy beszélek, ne hallatszódjon bele lehetőleg háttérzaj, sietni is kell ne legyen vontatott főleg ha minél rövidebbre akarom a mérete miatt, kraftolós résznél is valamit dumálni közben ne csak a nagy kuss legyen, ne böfögj, fingj, csámcsogj stb., az egyik próbavideóba belehallatszott ahogy korog a gyomrom pl. lol, és rohadtul nem lehet közben odafigyelni a játékra, szóval alapból se terveztem nagy életet ennek, de így hogy ennyi idő mire egy kis darab videó felmegy a YT-ra, pláne elkaszálom szerintem.
    Maximum bemutatók lesznek a végéről, ahol már nem kraftolok, de azt is bele kéne sűríteni 5 percbe és lehet még visszább venni a minőségből, de már így is eléggé vissza van, szóval nem biztos hogy lesz folytatása.

    Compacting drawerrel akartam összekraftolni a cuccokat, onnan meg újabb pulvival darálni és sütni. De szerintem megmarad az egész félautomatának inkább. Főleg, hogy komolyabb gépet már nem akarok építeni, így a nyersanyagra sincs szükség.

Új hozzászólás Aktív témák