Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    EnderIO XP vacuum-hoz kéne segítség. Ez mi a fene is? Nincs GUIja se stb. Ez nem egy vákuumos izé ami az XP gyöngyöket szívná be? Mert nem teszi. Raktam rá egy XP obelisket is, semmi. Pedig jó lenne, ha gyűlne az XP.

    9x9 területen van cursed earth, Draco mob grinder szedi őket, de elég harmatosan dolgozik, van ott egyszerre 5-6 mob és jó nagy időközökkel darálja őket. Meg olyan, mintha le se fedné a területet, pedig azt írja 9x9 a halálfejes előlapjától számítva. Az akkor két oldalra 4-4 és előre 9 blokk, ehhez méreteztem a spawnert is. Lehet rakok be kettőt.

    A gyűjtés EnderIO vacuum chest, item conduit, bár nem is kéne, mert drawer contollerbe megy. Először a csövekkel akartam osztani drawerekbe, de nem volt türelmem hozzá.
    Lényeges cuccokat szedi, van bennük storage upgrade és void, ha megtelnének. Egyedül a páncél és íjdarabokkal nem tudok mit kezdeni, azok ha eltömik a vacuum chestet akkor leáll. Majd még valamit kitalálok, de ugye a BC cső kiszórása.... Hiányzik. Nem túl gyakori, szóval az 5 perces despawn alatt nem halmozódnak fel, mehetnének levegőbe.

    Ami nagyon fontos. A vacuum chest, az XP vacuum, és a mob grinder is rohadtul átengedi magán a fényt, ez nem tudom mire jó, de mindent körbe kell burkolni kővel kívül, különben fényorgia van bent hiába zárt tér és nincs spawnolás. Először azt hittem az Immersive reflektorok miatt, az egészet átraktam messzebb a háztól, akkor derült ki mégse az a baja. Mindegy, már nem építettem vissza, jobb is ha nem a ház közelében van, a cursed földön van spawnolás player nélkül is szerencsére, amíg töltött a chunk.

Új hozzászólás Aktív témák