Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz #90933760 #20543 üzenetére

    Azért azt tisztázzuk, hogy az elmúlt 6 évben nem játszottunk olyan packkal, amiben ne találtunk volna bugot. Volt olyan, hogy nem jött probléma, ettől még én pl a karma alatt is tudtam nem egyet amitől bármikor lefekszik a szerver, itt is volt több ilyen, update óta nem néztem mondjuk. Egy olyan játékról beszélünk, amiben az állatok szerintem mind a mai napig át tudnak buggolni egy nyomorult kerítésen, vagy meghalnak a falban, és erre hobbiból írnak gyerekek modokat. Valószínűleg azok atomstabilak lesznek jah.

    Egyébként én szóltam, hogy nem biztos hogy ez a kábelezés a jó megoldás, minden szerveren jellemzően volt vele gond, nem adta át a konnektor az áramot, régen is volt hogy eldobálta a kábelt ha épp a két konnektorból csak az egyik volt beöltve, etc

    Értem hogy nagyon dühítőek ezek a bugok, én is mint írtam futottam bele chunkhatáron enderio conduit hülyülésbe, szívtam a seared furnace inventory bugjába, amikor a processzálásra beküldött dustot simán hagyja magából kiszedni, és agyon kell filterezni ha azt akarod hogy működjön is, hogy arról ne is beszéljek, hogy a két hétig közel 0-24-ben gyártott 6000 darab maxos enderio solarom kétharmadánál több rohad az ae-mben, mert ha letettem és átteleportáltam hozzá megborult a szerver. Ahogy az első bázisom se tetszett és elköltöztem amikor rájöttem hogy ez nem lesz jó.

    Nálad meg speciel az update utáni szabály él, történhet bármi vagy akármi is. Bementem, és azt látom, hogy a konnektorok bár ott vannak, de nem hajlandó a kábel rácsatlakozni, csak ha felszedem és leteszem újra. Viszont restart után is ott maradnak jelenleg, úgyhogy vagy amikor tali editálta a mapot történt valami, vagy méginkább az update során. Utóbbi sanszosabb, mert 1.2.0 alatt jött egy nagyobb, immersive-et is érintő frissítés. Ezek se egyedülállóak, volt pack ahol a drawereimben lettek olyan itemek amiket soha nem is láttam, gépek és társaik.

    Ezek ezzel együtt járnak sajnos vagy nem sajnos, szerintem soha nem lesz még egy dw pack se olyan hogy azt bárki vagy akárki ne tudja megborítani, vagy ne legyenek gondok. Értem én hogy fáj ha az ember belefut valamibe ami minden wiki és tervezett funkció szerint megy, aztán egy idő után meg mégse, de ezzel senki nem fog tudni semmit kezdeni. Ha nem updatelünk nem jönnek bugfixek. Ha updatelünk, akkor lehetnek ilyen hibák. Pack és verzió függetlenül...

    Kétszer ennyit tudnék írni az egyébként rohadtjó project ozone-ról is már most pl :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák