Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Cucuska2 #20649 üzenetére

    Nem tudtam, de most rohadt jól jön. Nagyon aprólékosan halad ez a pakk, minden segítség jól jön. Legalább nem pörög ki egy hónap alatt.

    Már csak át kell mennem netherbe pár blaze rodért és megcsinálom a QED-t, kelleni fog amúgy is. Meg az assembly tablet, mert az is kell, a Thermalos gépeknek főleg. Elsőre sawmillt akarok, mert ez így szar, hogy egy wood az egy plank, ebből nem lehet házat építeni, Tinkers házba húztam meg magam, de már nem férek el. Géppel hatot dob, azzal már lehet építkezni.

    Villany már van, Extrautils furnace generator, ez olcsó, alap recept. Vasblokkot nem lehet kraftolni, smelteryben kell kiönteni hozzá.
    Thermalos gépekhez a fogaskerekek egy részét lehet smelteryben önteni, egy részéhez viszont az Immersive metal press kell. Mekanismhoz kell Pnaumaticcraft, de talán a Simply jetpackhez is.

    Normálisabb páncél talán az osmium ruha van, vaspáncélt kell körberakni lapissal, azt meg osmiummal. Nem drága alapjaiban, csak akkor macerás, ha a vasszettet is kraftolni kell. De loot bag dobja elég sűrűn.
    Loot baget pedig nem nehéz szedni, ki kell rohanni blood moonkor, ami minden éjjel van szinte és csapkodni ezerrel. Mobgriefing és Keepinventory mellett no problem.
    De én azért kicsit kulturáltabb akarok lenni, építek egy kezdetleges spawnert, fan van, punji stick van, vacuum hopper van, majd holnap folytatom.

Új hozzászólás Aktív témák