Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Kétlem, hogy rajtam kívül bárki használna Flügel tiarat, de a gyorsrepülését el kell felejteni, mert az ugráseffekt amit csinál legtöbbször crashel tőle a kliens. Persze ez erősen lehet grafikus driver gond is helyileg, de a draco bow nagyítós effektje is ilyet csinál és Dire pakkban nem volt gondom vele. Konkrétan mikor felgyorsul, beleközelít a képbe majd vissza, és a visszánál eltűnik minden blokk és "újragenerálja" az egész világot körülöttem, bár annál jóval gyorsabban inkább csak újrarajzolja. És ki is fagy.

    Jó nagy szar ez a cucc amúgy, 500 blokkot repül, kb. egy percet és utána ugyan annyi ideig töltődik vissza. Annyi, hogy van beépített sárkánya az jó. Nem értem miért kell ennyire használhatatlanná tenni valamit, magical modnál tök alap lenne a közepénél járva a kreatív repülés vagy 10 ezer blokkon át mire a tablet lemerül. És állóhelyben nem kéne fogynia.... Gaia leverése már nem éppen könnyű feladat és anélkül nem lehet lekraftolni a szárnyakat, el se lehet jutni idáig amíg nincs meg minden cucca a modnak és jó sok mana is kell.
    Angel ring ezerszer opabb ennyi erővel.

    Ja igen, kinyírtam vagy 20x azt a gyíkot, erre látom a gagyi king slime ugyanúgy dob sárga szívet. Ok, ok, ok, jól van.....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák