Új hozzászólás Aktív témák

  • supercharley

    tag

    Sziasztok!
    Kérem segítsetek nekem! Arról van szó, hogy egy jó ismerősömnek a kisfia borzasztóan bele van szerelmesedve ebbe a játékba már évek óta, és a lelkesedése nem csökken, inkább csak nő! A számítógépük bőven megfelelő ehhez a játékhoz, de egyéb informatikai tudásuk a nullához közelít!
    Én informatikus vagyok, így problémáikkal hozzám szoktak fordulni, de a játékok világában nem vagyok otthon(kivéve talán a VR-t :K ), és időm sincs hogy ezekkel foglalkozzak. Néhány évvel ezelőtt még én tettem fel a gépükre egy warez MC verziót, de folyamatosan zaklatnak azzal hogy most ilyen mod kellene, most meg amolyan (most pl. valami Clay Soldiers mod-ot szeretnének). Ezek letöltése, felpakolása, utánajárást, időt igényel, ami nekem nincs, így szeretnék egy egyszerűbb megoldást.
    Most már hajlanak arra hogy megvásárolnák a játékot, de ehhez lenne néhány kérdésem:
    - láttam a neten hogy pl az eBay-en is árulnak Minecraft Windows 10 Edition Licence Key-t, pl ITT,egészen baráti áron. Nem tudom hogy ezek mennyire legálisak, megérne egy misét! De hát Windows-hoz, Office-hoz is árulnak ilyen kódokat, és úgy látom hogy a Microsoft nem tesz semmit ezek megfékezésére, úgy tűnik hogy behunyja a szemét, és hagyja hogy így legyen! Hogy ez nekik miért jó azt nem tudom!
    Szóval az a kérdésem hogy:
    - érdemes ilyen kulcsot vásárolni, működnek ezek?
    - ha megvásárlunk egy ilyen kulcsot(vagy akár egy másikat hivatalosabb forrásból), akkor újra kell majd telepíteni a játékot, illetve elvesznek majd az eddig épített dolgok?
    - ha megvásárlunk egy ilyen kulcsot(vagy akár egy másikat hivatalosabb forrásból), akkor már simán fogunk tudni mindenféle mod-ot is letölteni a MC-hoz?
    Előre is nagyon köszönöm a segítséget, és kérem hogy nézzétek el ha esetleg hülye kérdéseket tettem fel!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák