Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    Sziasztok!

    Régebben talán már jártam itt, de most újra kérdéseim merültek fel.

    Ha véletlenül valahol van arról blog "Ezt olvassa el mindenki, aki még az életben nem hallott a játékról, és gyerek nyúzza, hogy vegye meg neki karácsonyra" - szeretnék kérni rá egy linket. Én nem találtam olyat. Mindenütt részletek a játékon belüli dolgokról, de a játékról egészben összesen ezt találtam: ( https://minecraft.gamepedia.com/Minecraft_Wiki ), és ez sem tűnik túl részletesnek az adott kérdést illetően.

    A leírásból találtam jelenkori verziókat, amiket java edition-nek, és pocket edition-nek neveztek el. A javas fut asztali gépen és kerül egyszeri 27 usd-be, a pocket androidon és kerül egyszeri 7 usd-be. Ennyit sikerült megértenem. Ha ebben tévednék, kérnék helyesbítést.

    A kifizetett pénzeket illetően nem találtam arról részletet, pontosan miért is fizet az, aki fizet. Egyszeri példány telepítés csak az adott gépre, és annak használatával annyi játékos játszhat felváltva, ahány csak akar? Vagy fizetség egy darab belépő loginra, ami hurcolható a gépek között? Aki a java edition-t veszi meg, utána áttérhet androidra is? Esetleg fordítva? Java és pocket edition játékosok kerülhetnek azonos világba (játék élmény szempontjából)? Akik fizettek a java vagy pocket edition-ért, azoknak milyen hozzáférése lesz a "dungeon" és "earth" kiegészítőkhöz? Azokat külön kell fizetni vagy automatán a játék részei?

    Szóval valami egységesen elmagyarázó "jön a karácsony, így vásárold meg a játékot ajándékba" know how jó lenne - és nem találtam olyat :(((

    Help!

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák