Új hozzászólás Aktív témák

  • apatyas

    Korrektor

    Teszteredmények az új microsoftos accountos hóbelevancról és a vásárlásról.
    Illetőnek az email címén már volt regisztrálva account, fogalma se volt róla, hogy mikor miért keletkezett. Sikerült új jelszót megadni és az accot aktívvá varázsolni.
    Valahol a folyamat során, nem emlékszem hogy acc kreálás közben vagy a minecraft storeban, xbox konzol játékosnevet kellett megadni, ami még nem a mc játékosnév.. aztán később meg lehetett adni a mc játékosnevet is.
    Vásárlás végül is lement. Érdekesség, hogy nem kellett megerősíteni az internetes vásárlást a banknál, számomra rejtély, miért. Vmi 23,x Eur értéket terhelt, rajta volt a 27% áfa, az országnak volt választható mezője, de nem tudom, hogy át lehetett-e volna állítani. Legközeleb vki próbálja ki.
    Azóta még nem sikerült rájönni, hogy a minecraft.net -en a vásárlás után hogyan lehet letölteni a megvett launchert, mert továbbra is a megvételhez vitt, nem a letöltéshez. Lehet, hogy az elmúlt órák alatt már rájött erre a weboldal, nem tudom.
    A játékban, legalábbis az AtLauncherben, nem a login-jelszó párossal kellett bejelentkezni, mert úgy nem ment, hanem a microfos account megadásához volt egy külön gomb benne, az weboldalra vitt, ott bejelentkezni, aztán vmi olyasmi hogy az accot hozzáférhetővé teszed az AtLauncher programod számára, és akkor már tudta az AtLauncher a nevedet. Mindez linux alatt ment le, legalább ebből a szempontból (úgy-ahogy) jól vizsgázott a rendszer.
    Fejből írtam le a délutáni emlékeket, remélem elég pontosan.

    [ Szerkesztve ]

    pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)

Új hozzászólás Aktív témák