Új hozzászólás Aktív témák

  • kisi

    aktív tag

    válasz twine #26370 üzenetére

    Szia!

    A legegyszerűbben, ha Curse forge launchered van, a My modpacks fül alatt létrehozol egy új profilt az új modpacknak, (vagy a régit is módosíthatod..) a Create custom Profile gombbal, a jobb felső sarokban.
    Itt beállíthatod a minecraft verzióját, kiválaszthatod, hogy forge, vagy fabric alatt fusson, (az ice and fire mod 1.16.5 verzióig van frissítve.) Ha más, több modot is fel akarsz tenni, érdemes olyan verziót választani, amihez minden kívánt modnak van verziója.
    A legtöbb mod az 1.12.2 alá jött ki, bár már elég régi. Szerintem ami javasolt lehet, az az 1.12.2 a z 1.14.4 , illetve1.16.5 verziók. javasolt a fabric adott verzióhoz tartozó legújabb kiadását választani, ez egyfaja patform arra, hogy a minecraft modokat tudjon fogadni. Mondhatni, egy köztes réteg a minecraft, és a modok közt.

    Miután a create gombbal létrehoztad az új játékot, jobb klikket nyomva rajta az add more content gombbal adhatsz hozzá modokat. (Automatikusan hozzáadja a függőségeket, libarykat, és minden mást, ami ahhoz kell hogy fusson az adott mod. A libary egy kiegészítő fájl, ahol a modok futtatásához szükséges dolgaik, adatok, scriptek, stb vannak. előfordul hogy több mob is ugyanazt használja.)

    A javaslatom, egy tényleg minimal ice and fire játékhoz:
    Ice and fire mod,
    JEI (ez a gyártást könyíti meg, a crafting jobb oldalán kereshető recepteket jelenít meg..)
    Journeymap - a játékhoz megjelent legszuperebb térkép, menthető waypontokkal, kreatív módban oda is lehet teleportálni a megadott pontokhoz.
    Egy grave stone mod - a sárkányok elég kemények, és így egy sírban ott marad a cucc, nem vesztesz el mindent.
    Tinkers construct - szinte alap, készíthető jó fegyverek garmadája, olvasztókemence, fegyverek készítéséhez..

    A wiew profile gombbal (jobklikkes menü) tudod letiltani, engedélyezni a hozzáadott modokat.

    Végül javasolnám Amur Moddolt minecraft kezdőknek youtube csatornáját, ahol pont ezeket a dolgokat mutatja be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák