Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    én dolgozom sajnos az un. hosszú hétvégén.(kereskedelemben olyan nem létezik.)
    hétfő, kedden meg készülök egy angol állásinterjúra. Ha sikerül akkor irány Dánia(cégen belül) Itt 80km-re az ukrán-magyar határtól nem igazán érzem biztonságban a családom.
    Az ukránok meg távolról egészen mások mint közelről..agresszívak,követelőznek, és sokan vannak. a 120ezres városunkban a becslések szerint hirtelen lett 20ezer ukrán, vagy kárpátaljai magyar. A szegényebbek a határ közelében táboroztak le, sokan ingáznak is. Bár most hogy már kárpátalját is bombázzák nem biztos hogy vissza fognak menni...
    Én ahogy lehet húzom a csíkot, és már évekkel ezelőtt megbeszéltem a családdal, hogy ha innen elmegyünk akkor az nem országon belül lesz..
    most van 3 üres hely az én poziciómban. Igaz a dánok nyugisak, lassúak, de hátha nem húzzák el nagyon. 17 éve vagyok a cégnél, nagyon nem kell gondolkozniuk hogy alkalmas vagyok-e...kinn meg ugyanezt csinálnám, csak a környezet meg a kollégák,vevők lennének kicsit mások. Bocsi a hosszúért, itt azért mindenki ismeri egymást, gondoltam elújságolom!

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák