Új hozzászólás Aktív témák

  • Undoroid

    őstag

    Sziasztok!

    Egy érdekes kérdésre keresnék választ: többen összeálltunk egy közös játékhoz, de az egyikünk egyszerűen nem látja a szervert sehogyan!

    A szerver egy teljesen különálló gép, amin win10 van. Arra a szervert futtatója (win10-el) és Én (Win7-el) is simán csatlakozni / játszani tudunk! Viszont a harmadikunk (win10-el) sehogyan sem tud csatlakozni, mert nem látja a -jól működő- szervert a listában! Próbálkozott azóta win7-el, win11-el és Linuxal is! Egyik próbálkozásánál sem látta a szervert, pedig a megadott IP helyes volt! A win11-es résznél még azt is kipróbáltuk, hogy mi van akkor, ha Ő indít szervert?! Elindította, láttam és csatlakozni is tudtam. Visszafelé nem ment a dolog...ha Én indítottam, akkor azt sem látta! Korábban (hónapokkal ezelőtt) tudott, mert sokat mentünk az Én szerveremen is!

    Arra jutottunk, hogy valószínű az a hiba forrása, hogy a harmadikunk nem ugyanannál a szolgáltatónál van és ez okozhatja a problémát!

    Van valakinek ötlete a hiba elhárításával kapcsolatban? Előre is köszönöm az ötleteket! :R

    https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-

Új hozzászólás Aktív témák