Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsokszer

    csendes tag

    válasz Sirandrish #2665 üzenetére

    Nem volt mindig 15 dolláros ára. Régebben csak 10 volt. Csak, hogy én is elmondjam a véleményem:

    1 ember kezdte el az egész Minecraftot írni/programozni. A maga sítlusában egyedit alkotott Notch. Ott van a Gmod az is sandbox játék, de ebben a stílusban a MC korszakalkotó.
    Gondolt egyet, feldobta netre, elkezdett terjedni a játék. Aztán gondolta miért ne lehetne ebből pénz? 10 dollárért adta a legfrissebb bétát, amit ha úgy veszünk "bagó" egy ilyen játékért. Kötelezni nem kötelez senki, hogy megvedd. A megvétellel azt biztosítod magadnak, hogy a bétatesztelés alatt, mindig a legfrissebb példánnyal játszhatsz, tapasztalhatod meg az újításokat, és ha kijön a teljes játék, akkor bizony nem kell újra megvásárolnod. Nem kell ennyire elpörögni a dolgokon, mivel a régebbi verziók teljesen INGYEN letölthetők/használhatók. De mondok jobbat böngészőből is lehet játszani teljesen ingyen 1.8.1-et. :D
    Belinkelném gyorsan a felhasználási feltételeket: Terms of Use

    Kiemelnék egy érdekes részletet: "When you purchase Minecraft you do so as is, be it in the early stages of development or already fully released. Subsequent updates are only an added bonus and not a guarantee, as icing on a cake. Purchases during the development of the game are discounted and include the full game upon release. "

    A modok szépek és jók. De könyörgöm a mod az alapjátékra épül. Ha nem lenne MC nem lenne mit modolni. A modderek 1 konkrét funkcióra gondolnak. A fejlesztőknek 1 egész világban kell gondolkozniuk. Nem lehet minden ember igényét kielégíteni. én speciel 1.4 től játszok MC-t, eddig is teljesen meg voltam vele elégedve, ha valami +ra vágytam, akkor modoltam, ha meguntam kiszedtem.

    A lényeg a lényeg játszd ingyen vagy fizess érte 1x, ha nem tetszik modold, ha tetszik örülj, de szerintem nem kell kikelni magunkból mert nincsenek parasztok a kunyhókban, etc etc, jelentkezz, írd meg 0 forintért. Vagy játszd ahogy van

Új hozzászólás Aktív témák