Új hozzászólás Aktív témák

  • Spizzi

    tag

    Sziasztok!

    Kb. egy éve játszottam vele utóljára, azóta voltak változások a PC-mbe. A legjelentősebb, hogy 7900 XTX lett a kártyám.

    Egyszerűen olyan FPS dropjaim vannak, hogy játszhatatlan a játék. Alapvetően tök jó mert simán van 700+ FPS-em egy 150+ modból álló packben is, Vanillán 1000+ de tele van a játék mikrolagokkal. Nem számít, hogy mennyi FPS-em van, példa kedvéért maradjunk most a 700-nál, ledroppol random 550-re, ami papíron még mindig qrva sok és fel se kéne tűnjön de mégis olyan hatást kelt mintha nem lenne folyamatos a kép.

    170Hz monitoron játszok, szóval a FreeSync előnyei miatt lekorlátoztam 170-re az FPS-t a játék menüjében, de akkor sem folyamatos a kép, mert akkor meg 130-140 FPS-re droppol be random. Olyan az egész mintha egy zsír új játékot először játszanál amikor még nem jött ki hozzá a GPU gyártó által kompatibilis driver. Teljesen instabil az egész teljesítmény.

    Olvastam, hogy az AMD kártyákon másoknak is rosszul fut mert az OpenGL-t nem igazán támogatják a Radeonok. Van itt valaki AMD kártyával akinek jól fut a játék és nincs állandó stutter?

    ( 8 GB RAM van hozzárendelve a játékhoz, 4-nél még nem láttam, hogy valaha többet kérne a Vanilla, illetve látótávolság 12 chunk ) szögre ugyanezek voltak a beállításaim az előző kártyámon is ami nvidia volt, és ott semmi ilyen gondom nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák