Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz DeFranco #26930 üzenetére

    Az nem baj, ha belépés nélküli offline verzió, a nála lévő cuccok másik fájlban tárolódnak, ezért ki kell pakolni ládába és akkor már a világfájl mentésében lesz amit át kell másolni amúgy is. A skint ha volt fel tudja tölteni újra, az XP pontok azok lehet elvesznek, már nem emlékszem. Ott legfeljebb azt lehet csinálni, hogy kreatívban behív annak megfelelő XP potit aztán megára dobálja, ha esetleg lenullázódna.
    A skillpointok és achievementek sem tudom, hogy átkerülnek-e. Én ilyen költöztetést egyszer csináltam ezer éve, annak az lett a vége, hogy a biome határok eltolódtak és mindenféle színűek lettek a fák meg a földblokkok. Modolton ennél jobbak is szoktak lenni. :DDD

    A Java külön fut folyamatosan, 1.0-tól a jelenlegi 1.20.2-ig, bármelyik verzióba berakhatod (felfelé), 99% működni fog. 1.8 még máshol volt a mélységi és magassági szint, azt nem tudom hogyan fogja kezelni, ha nem jól akkor 1.17 kell megpróbálni, mert ott még a régi szintek voltak, 1.18 vezette be a mélyebb és magasabb határokat ami lehet bugot fog okozni, de nem biztos.

    A Bedrock/Xbox/Win verzió ami teljesen más szálon fut, ezért sem tud a Java azokkal működni.

    [ Szerkesztve ]

    Automata váltósként a legjobb barátom az akkumulátor.

Új hozzászólás Aktív témák