Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz #19617792 #8592 üzenetére

    napellemes forrás és quarry? szerintem a legrosszabb párosítás ebben a formában. a quarry bekajál ha kell 100mjt is, de 50 körül érdemes etetni akkor már megy. ha napelem és motor akkor nekem csak egy megoldás jut eszembe az electrical engine, vagy a redpoweres motor a lapos napellemekkel. a sima electrical 2mj-t ad 6 alap solar teljesítményéből, upgrade circuit nélkül ami igencsak karcsú egy quarrynak, az egy hét amire leér 64x64-es méretben :D a redpoweres se jobb igazából, oda irdatlan mennyiségű napelem kell, és az benyel egy tonna nikolite-ot.

    első quarry futtatásra vas nélkül egyértelműen biogas engine kéne.biomassal elég szépen elmuzsikál sokáig a motorban, mellette motoronként 5mj-t termel, ami egy kisebb méretű quarryhoz már elég lehet. biomass meg saplingből szépen termelhető

    vas nélkül ez a legjobb megoldás szerintem elsőre

    persze a biomasshoz kell fertilizer, meg pár apróság, de alapvetően elég sokáig el lehet vele lenni energiatermelés címszóval. aztán esetleg stillben vagy refirenyben finomítani biofuellé és másképp felhasználni gőzkazánokban, stb.

    dinter: marha gyorsan go ftb wiki, ésvagy youtube direwolf 20 videókra ránézni, mert így nehéz lesz :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák